Maverick76 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 Godzinny sylwestrowy spacer po polach wyszedł mi na zdrowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 1 grosik. Już po czyszczeniu w kwasku cytrynowym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 Guzik gwardii Napoleona-średnica 22mm. Ten znajdek cieszy mnie najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 Odznaka" z listkami, ale nie mam pojęcia co to jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Wcześniejsze, w domowym ogródku znajdki. Pruski guzik urzędniczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Ogródkowe znajdki-moniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Ogródkowe znajdki-moniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick76 Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 ogródkowe znajdki-druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrugaWSchowa Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Witam sasiada , moze jakis wspolny wypad ? jak cos to priv momek75@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.