Skocz do zawartości

ARGOholik ze Spalic 2013.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 260
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam kolegę.Mam pytanie odnosnie wykrywki ponieważ sam uzywam argo v3 od 2 miesiecy i niemoge rozroznic jakos tych sygnałow od zelaza np. z kad mam wiedzieć kiedy jest to hełm a kiedy jakas stalowa sruba i czy jest jakies uniwersalne ustawienie dyaskryminacji tak aby łapac kolorek ale tez helm czy jakas wieksza militarke dziubnąć? na kolorek chodze z dyskryma na -10 i w wybiurczej mam powyłączane sygnały od 0 do -80 bodajze jakos tak ale i tak łapie czasem jakis mały kawalem zelaza odlamek itp.Kolejne moje pytanie dotyczy sreberek i złota jak odroznic np sreberko od wiekszego zelaza ktore tez lubi pokazac sie na +.Napewno potrzeba mi jeszcze troszke z nim pochodzic zanim calkiem go poskromie ale kilka praktycznych rad nie zawadzi,uprzedzam od razu forum przeczytałem calutkie odnosnie tego typu tematów.ZDRÓW :)

żelazo niestety będzie sygnalizowało na + oczywiście zardzewiałe ale większość wykrywek ma coś takiego ja kolego kopię żelazo tylko w tedy kiedy daje większy sygnał(rozciągnięty)i to jest plusem marki rutusa argo jaki proximy pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie