witas03 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 Witam.Kopał lub kopie ktoś w okolicy Obornik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witas03 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2012 Po dzisiejszym kopaniu sądzę że to kiepski rejon. Nic ciekawego , kilka łusek , parę kulek i jeden prl. A poza tym masę śmieci po lasach porozrzucanych. Może wy macie inne odczucia . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 2 Styczeń 2013 Share Napisano 2 Styczeń 2013 Rejon nie jest taki zły, ale przeryty już mocno bo sporo ludzi z Poznania śmiga w kierunku Obornik.W Obornikach jest trochę osób co kopie poszukaj na forum tutaj.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witas03 Napisano 4 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2013 Gniewkos a skąd ty jesteś . . . ?Po twoich wpisach widać że okolice Obornik - Rogoźna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micen Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Witam - ja jestem z Rokietnicy - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 24 Luty 2013 Share Napisano 24 Luty 2013 Ja tam nie narzekam z reguły coś tam zawsze przytachałem z obornikwręcz stwierdził bym iż w niektórych miejscach teren dziewiczy i wart przemyśleń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziarson Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 Micen w okolicach rokietnicy jest ciekawiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witas03 Napisano 3 Grudzień 2013 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2013 Witam. Ktoś chętny na ostatni wypad w tym roku w okolice Obornik?W niedziele byłem w parku w Ludomach - spóźniłem się bo spotkałem tam ekipę z Ujścia. Przedstawcie się poszukiwacze z najbliższych okolic.Ja - tymczasowo Oborniki WLKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.