gniewko_kg Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Oj dobra mały błąd ortograficzny każdemu może się trafić. Skończmy już ten wątek,kiedyś pokaże mojego skończonego Mausera.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gniewko_kg Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 Ps:Zapomniał wół jak cielęciem był.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gniewko_kg Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2012 A z panami z wykrywaczami metali jak pisałem wyżej chodziło mi o niektórych spotykanymi prze zemnie na wyprawach.Bo trafiają się tacy.Tłumaczę się bo nie napisałem dosłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 27 Grudzień 2012 Share Napisano 27 Grudzień 2012 Piaskowanie fatalnie wygląda na tego typu przedmiotach. Jeżeli ma być wtórna oxyda chemiczna robiona na gorąco to nie trzeba nic więcej czyścić. Podczas procesu resztki rdzy zostaną wyługowane. Inna sprawa że oxyda na wżerach bardzo źle wygląda. Tu są za głębokie aby je zapolerować. Elekroliza > szczotka na wiertarce > olej do konserwacji broni lub paraloid i tyle w tym temacie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Taaa tłumaczcie, gadajcie a i tak przeprowadzi profesjonalna renowację" flexem z listkową tarczą... kończyny opadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 29 Grudzień 2012 Share Napisano 29 Grudzień 2012 Jego fant Jego sprawa co z nim zrobi. To że za jakiś czas pojmie że zniszczył i będzie płakał to też Jego prywatna sprawa.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.