konradoss Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Napisano 15 Grudzień 2012 Witam mam taki wizjer stan jak na foto wymiary 10/15 cm pozdrawiam Niestety nie mogę dodać lepszego foto mam ograniczenie do 120kb oraz tylko 1 foto
konradoss Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Napisano 15 Grudzień 2012 Witam mam taki wizjer stan jak na foto wymiary 10/15 cm pozdrawiam Niestety nie mogę dodać lepszego foto mam ograniczenie do 120kb oraz tylko 1 foto
indorss Napisano 15 Grudzień 2012 Napisano 15 Grudzień 2012 witam a czy to nie jest wizjer od pantery
konradoss Napisano 15 Grudzień 2012 Autor Napisano 15 Grudzień 2012 dziękuje indorss za podpowiedź. Przeglądając internet patrząc na panterę znalazłem tylko to http://archiwumallegro.pl/peryskop_wizjer_do_tygrysa_pantery_pzkpfw_v-290055780.html(przepraszam nie jest to żadna reklama itp) Tutaj jest podobny ale czy taki sam z tej miniaturki ciężko mi wywnioskować. Przeczesując forum znalazłem temat forumowicza o nicku czarny bocian i wśród jego pancernych zdobyczy jest wizjer pomiędzy łuskami od pantery na fotce niestety też ciężko ze zdjęcia stwierdzić czy mam to samo zapodaję jeszcze jakąś fotkę.
Pytanie
konradoss
Witam mam taki wizjer stan jak na foto wymiary 10/15 cm pozdrawiam
Niestety nie mogę dodać lepszego foto mam ograniczenie do 120kb oraz tylko 1 foto
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.