torba5 Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2012 Witamw związku z nastaniem ciężkiego okresu w sferze poszukiwań,zapraszam do piątkowych/sobotnich gawęd przy piwku lub innych napojach chłodzących,zapewniamy pomieszczenia klubowe i miłą atmosferę ...niestety do wiosny daleko ...więc proponujemy wymianę doświadczeń, opowieści ,zdjęć i czego bądźpozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dzisiaj koncertyHammerFall ,Gamma Ray,Volbeatoczywicie w tle :)pozdro dla ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 Panowie w przyszły piątek 21 grudzień opłatek :)zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 Żeby tylko Was KONIEC nie zastał przy tej wigilii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 16 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2012 ależ jaki to będzie KONIEC i z jaką ekipą zaszczyt tak odejść :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 19 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2012 Panowie wiem że Święta ale jeszcze ze dwie trzy osoby może być sobota zamiast piątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Witaj . A dla tych co z dalsza , nocleg jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 jest ,wysłałem Ci maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 acha wszystko już klepnięte na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 a ja wszystkim silesianom wszystkiego naj naj życzę:) Mikołaja z wielkim worem i niech nam się darzy dół :)) Torba - borba ma buziaka w czółko do zobaczyska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 Również się dołączam . A tak na marginesie , to składałem osobiście :)) I było zaje ... fajnie na opłatku . Szacun dla kolegi Torba5 . Jak zwykle , pokazał się z najlepszej strony :) . Jest WIELKI !Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2012 Pozdrowienia z siedziby Silesia Exploration i już po opłatku :)Życzymy wszystkim Wesołych Świąt i niechaj się darzy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 22 Grudzień 2012 Share Napisano 22 Grudzień 2012 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku , dla wszystkich , którzy byli i dla tych , co chcieli , a być nie mogli . Szczególnie dla Ciebie Wąsu" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2012 Zapraszamy na Sylwka wlot domowa sałatka i butla :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 25 Grudzień 2012 Share Napisano 25 Grudzień 2012 Ale kusisz ! :) Tylko problem z tą sałatką , bo nie ma mi kto zrobić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 ło ale sie działo ale sie działo,dziękuja wszystkim przybyłym i tym co nie mogli tyż dziękuja ,za wszystkie życzenia noworoczne dziękuja ,niestety nie mogłech nic wcześniej zagodać bo żech był chory nowy rok przywitał mnie 39 stopniami goronczki i żech leżoł zdechły :)http://www.youtube.com/watch?v=oJP1higuWcIostatni wałek o piątej rano Wons na wokalu i paru gitarników na mietłach jo grał na szipie .....a potem już nic.....oczywiście piąteczki aktualne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 8 Styczeń 2013 Share Napisano 8 Styczeń 2013 torba borba dobrze że mam w pracy kumpele która pochodzi z twoich rejonów to mi tłumaczy :)) właśnie się dowiedziałem co to jest ta szipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Witamklubowiczów i sympatyków właśnie powstaje klubowa fana (flaga coby Wróblik nie musiał do koleżanki latać),jeśli ktokolwiek ma jakieś sugestie co chciałby żeby sie na niej znalazło proszę walić jak w dym ,sugestie mogą być od osób nie powiązanych z klubem zawsze mile zzpoznać sięz różnymi opiniami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 logo funkcjonuje już od 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.