Ave Danzig Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 Witam, od czego jest ta ładownica i z jakiego okresu ? Brak sygnatur, przynajmniej ja nie znalazłem.
Einherjer Napisano 8 Grudzień 2012 Napisano 8 Grudzień 2012 Wydaje mi się, że to nie będzie ładownica ale pudełko/etui na jakiś specjalistyczny sprzęt np optyka.
Ave Danzig Napisano 8 Grudzień 2012 Autor Napisano 8 Grudzień 2012 Witam, od czego jest ta ładownica i z jakiego okresu ? Brak sygnatur, przynajmniej ja nie znalazłem.
mietek Napisano 9 Grudzień 2012 Napisano 9 Grudzień 2012 Tez sklaniam sie ku jakiemus ekwipunkowi. Kompas wymiarami by +/- pasowal. Powinien jednak zostawic tez slady na dnie.Teraz jaki kraj?Mysle iz brytyjskie i pochodne mozna wykluczyc.
PATRON Napisano 9 Grudzień 2012 Napisano 9 Grudzień 2012 a nie jest to po radzieckim światłomierzu....coś mi sie kojarzy ..ale może jakiś fotograf starszej daty niech popatrzy
Pytanie
Ave Danzig
Witam, od czego jest ta ładownica i z jakiego okresu ? Brak sygnatur, przynajmniej ja nie znalazłem.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.