robgnia Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Napisano 2 Grudzień 2012 Witam Wpadło dzisiaj takie coś z wizerunkiem orła chyba pruskiego,może ktoś coś wie do czego to dopasować.Z tyłu bicia drgm już się dowiedziałem co to oznacza,ale ten wizerunek orła nie mogę rozkminić.Za pomoc będę wdzięczny.Pozdrawiam
huk 100 Napisano 3 Grudzień 2012 Napisano 3 Grudzień 2012 robgnia gdybyś podaj je wcześnie to uniknęlibyśmy górnolotnych sformułowań -pozdro
robgnia Napisano 2 Grudzień 2012 Autor Napisano 2 Grudzień 2012 Witam Wpadło dzisiaj takie coś z wizerunkiem orła chyba pruskiego,może ktoś coś wie do czego to dopasować.Z tyłu bicia drgm już się dowiedziałem co to oznacza,ale ten wizerunek orła nie mogę rozkminić.Za pomoc będę wdzięczny.Pozdrawiam
robgnia Napisano 3 Grudzień 2012 Autor Napisano 3 Grudzień 2012 Witam.Kolego Huk 100 zapomniałem podać wymiarów szerokość 4,5cm wysokość 6cm czy ten fragment nie jest za duży jak na wpinke?DRGM---Deutsches Reichs Gebrauchs Muster i tu mam pytanko bo sprawdzałem orła i pod lupą i myślałem że korona jest starta ale niestety nie,czy przypadkiem pruskie orły nie miały wszystkie korony ? bo już zbaraniałem z tym orłem.Pozdrawiam
Pytanie
robgnia
Witam
Wpadło dzisiaj takie coś z wizerunkiem orła chyba pruskiego,może ktoś coś wie do czego to dopasować.
Z tyłu bicia drgm już się dowiedziałem co to oznacza,ale ten wizerunek orła nie mogę rozkminić.
Za pomoc będę wdzięczny.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.