dino73 Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Miałem xterke myslałem że jest szybka,głęboka i lekka ale się myliłem.Kupiłem Gm 4 pro i to jest dopiero leciutki bardzo głęboki,sprzęt.Jeśli ktoś nie musi miec telewizorka to za te pieniądze Gm4 raczej nie ma konkurencji,na marginesie mój kolega też psioczy na Argo a po naszym wspólnym kopaniu całkiem zmienił zdanie o bułgarskim Gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr01051989 Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Xterra głęboka nie jest. Dobry sprzęt ,ale w tej kasie można kupić dużo lepszych sprzętów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Prędkość xtery może się na polu sprawdzi i to średnio zaśmieconym,bo przy starych domostwach w lesie się zatyka na złomie,koledzy za mną wyciągali markówki i mniejsze sreberka to myślałem że ją o drzewo zawinę.Najlepsza i najgłębsza cewka do niej to właśnie dd10,5 ale robi z niej kotwice i ręka mdleje.Teraz poprawiam miejscówki z golden maskiem gdzie chodziłem z xterkami miałem dwie,i wyszło jeszcze sporo ciekawych kolorków.Xtera to na pewno przyjemny i fajny detektor ale są lepsze za dużo mniejsze pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 24 Czerwiec 2015 Share Napisano 24 Czerwiec 2015 Ja ze swoją x-terrą nie mam takich problemów żeby się zatykała czy to w lesie czy też na spalonkach. Być może to wina dyskryminacji ustawionej zbyt wysoko. Mam wycięte tylko 2 pierwsze kwadraciki, jeżeli mało zaśmiecony teren to wycięty tylko pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 1 Lipiec 2015 Share Napisano 1 Lipiec 2015 Na argo tylko nie psioczy ten ,co potrafi go ustawić.To nie jest sprzęt dla leniwych, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Vegas Napisano 1 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2015 A czy ktoś porównywał może zasięg x terry z Proximą lub argo. Chciał bym wiedzieć jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśny skrzat Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Zasięgi Proximy i X-Terry będą podobne. X-terrą znajdziesz więcej drobnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.