dino73 Napisano 24 Czerwiec 2015 Napisano 24 Czerwiec 2015 Miałem xterke myslałem że jest szybka,głęboka i lekka ale się myliłem.Kupiłem Gm 4 pro i to jest dopiero leciutki bardzo głęboki,sprzęt.Jeśli ktoś nie musi miec telewizorka to za te pieniądze Gm4 raczej nie ma konkurencji,na marginesie mój kolega też psioczy na Argo a po naszym wspólnym kopaniu całkiem zmienił zdanie o bułgarskim Gm.
piotr01051989 Napisano 24 Czerwiec 2015 Napisano 24 Czerwiec 2015 Xterra głęboka nie jest. Dobry sprzęt ,ale w tej kasie można kupić dużo lepszych sprzętów.
dino73 Napisano 24 Czerwiec 2015 Napisano 24 Czerwiec 2015 Prędkość xtery może się na polu sprawdzi i to średnio zaśmieconym,bo przy starych domostwach w lesie się zatyka na złomie,koledzy za mną wyciągali markówki i mniejsze sreberka to myślałem że ją o drzewo zawinę.Najlepsza i najgłębsza cewka do niej to właśnie dd10,5 ale robi z niej kotwice i ręka mdleje.Teraz poprawiam miejscówki z golden maskiem gdzie chodziłem z xterkami miałem dwie,i wyszło jeszcze sporo ciekawych kolorków.Xtera to na pewno przyjemny i fajny detektor ale są lepsze za dużo mniejsze pieniądze.
leśny skrzat Napisano 24 Czerwiec 2015 Napisano 24 Czerwiec 2015 Ja ze swoją x-terrą nie mam takich problemów żeby się zatykała czy to w lesie czy też na spalonkach. Być może to wina dyskryminacji ustawionej zbyt wysoko. Mam wycięte tylko 2 pierwsze kwadraciki, jeżeli mało zaśmiecony teren to wycięty tylko pierwszy.
samjo Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Na argo tylko nie psioczy ten ,co potrafi go ustawić.To nie jest sprzęt dla leniwych,
Mr.Vegas Napisano 1 Lipiec 2015 Autor Napisano 1 Lipiec 2015 A czy ktoś porównywał może zasięg x terry z Proximą lub argo. Chciał bym wiedzieć jak to wygląda.
leśny skrzat Napisano 3 Lipiec 2015 Napisano 3 Lipiec 2015 Zasięgi Proximy i X-Terry będą podobne. X-terrą znajdziesz więcej drobnicy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.