gardzio Napisano 23 Listopad 2012 Autor Napisano 23 Listopad 2012 witam wpadła mi w ręce delta 4000 za 750zł z przesyłką ,czy jest to dobry wybór na zapasowy wykrywacz,podstawowy x-terra 305 z cewką 18,75khz
RAJTAR Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 W zależności od cewki dobry( cewka 8 ) lub bardzo dobry ( 11 DD) wybór za tą cenę.
mariusz12348 Napisano 23 Listopad 2012 Napisano 23 Listopad 2012 sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój . Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu . Czy tutaj nie ma takiego samego problemu bo cena coś mała i to jeszcze z przesyłka . Jedna bateria 9v też dużo daje do życzenia mi nie pasowało noszenie baterii po kieszeniach . Wybór należy do ciebie
RAJTAR Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 Jedna bateria 9v też dużo daje do życzenia mi nie pasowało noszenie baterii po kieszeniach"Jasne... lepiej nosić po kieszeniach od 4 do 6 paluszków" - taka grzechotka..... Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu "bo to sprzęt do szukania w ziemi a nie na wierzchu kolego.
RAJTAR Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój"sprzeczność - dobry ale szybko pada mój jako zmiennik cztery lata wożenia w bagażniku, elektroniki upieprzonej ziemią aż po cewkę ;) i chodzi jak szwajcarski zegarek. Wszystko wskazuje na to ,że miałeś wadliwy sprzęt, a to nie powód żeby dyskredytować dany model.
gustaw7609 Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 Ja posiadam Delte z cewką 11DD od roku i spisuje się znakomicie!lekka i dobrze wyważona,jak na ten przedział cenowy to ma bardzo dobre osiągi!!! polecam z czystym sumieniem!!!
mariusz12348 Napisano 24 Listopad 2012 Napisano 24 Listopad 2012 Delta miała problemy po awarii ze znalezieniem przedmiotów tak bedzie lepiej bo widzę lubisz się czepiać
xen Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Skoro miała awarię, to nie dziwne, że miała problemy :)Możesz poprosić sprzedającego o dokładne zdjęcia, jakiś filmik (jak masz obiekcje) i wtedy zdecydować, ale za te pieniądze warto :) - 2 lata pełnej gwarancji, 3 lata na darmowe części (płacisz tylko za robociznę) :) Swego czasu na naszych ogłoszeniach ktoś sprzedawał za 650 deltę z 8" :)Wniosek nasuwa się sam
kamilw96 Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 ja moją w plecaku wiozę, po każdym wypadzie koloru cewki nie widać (zależy czy mokro), wykrywa wszystko nawet na ziemi zalezy jaką czułość ustalisz, mam orginalną cewkę od 3 lat i działa bez zarzutu, planuję kupić 11dd to będzie śmigać jeszcze lepiej,
RAJTAR Napisano 25 Listopad 2012 Napisano 25 Listopad 2012 Delta miała problemy po awarii ze znalezieniem przedmiotów tak bedzie lepiej bo widzę lubisz się czepiać"a jednak PO AWARII...a oto pierwotny tekst:sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój . Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu "i jak się tu nie czepiać....PORAZKA.serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników tekneticksa i płytkich dołków pełnych talarów życzę.RAJTAR
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.