Skocz do zawartości

zakup delty 4000

gardzio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam wpadła mi w ręce delta 4000 za 750zł z przesyłką ,czy jest to dobry wybór na zapasowy wykrywacz,podstawowy x-terra 305 z cewką 18,75khz
Napisano
sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój . Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu . Czy tutaj nie ma takiego samego problemu bo cena coś mała i to jeszcze z przesyłka . Jedna bateria 9v też dużo daje do życzenia mi nie pasowało noszenie baterii po kieszeniach . Wybór należy do ciebie
Napisano
Jedna bateria 9v też dużo daje do życzenia mi nie pasowało noszenie baterii po kieszeniach"

Jasne... lepiej nosić po kieszeniach od 4 do 6 paluszków" - taka grzechotka....

. Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu "

bo to sprzęt do szukania w ziemi a nie na wierzchu kolego.
Napisano
sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój"

sprzeczność - dobry ale szybko pada
mój jako zmiennik cztery lata wożenia w bagażniku, elektroniki upieprzonej ziemią aż po cewkę ;) i chodzi jak szwajcarski zegarek. Wszystko wskazuje na to ,że miałeś wadliwy sprzęt, a to nie powód żeby dyskredytować dany model.
Napisano
Ja posiadam Delte z cewką 11DD od roku i spisuje się znakomicie!
lekka i dobrze wyważona,jak na ten przedział cenowy to ma bardzo dobre osiągi!!!
polecam z czystym sumieniem!!!
Napisano
Skoro miała awarię, to nie dziwne, że miała problemy :)

Możesz poprosić sprzedającego o dokładne zdjęcia, jakiś filmik (jak masz obiekcje) i wtedy zdecydować, ale za te pieniądze warto :) - 2 lata pełnej gwarancji, 3 lata na darmowe części (płacisz tylko za robociznę) :)
Swego czasu na naszych ogłoszeniach ktoś sprzedawał za 650 deltę z 8" :)

Wniosek nasuwa się sam
Napisano
ja moją w plecaku wiozę, po każdym wypadzie koloru cewki nie widać (zależy czy mokro), wykrywa wszystko nawet na ziemi zalezy jaką czułość ustalisz, mam orginalną cewkę od 3 lat i działa bez zarzutu, planuję kupić 11dd to będzie śmigać jeszcze lepiej,
Napisano
Delta miała problemy po awarii ze znalezieniem przedmiotów tak bedzie lepiej bo widzę lubisz się czepiać"

a jednak PO AWARII...

a oto pierwotny tekst:sprzęt może i dobry ale szybko pada jak mój . Delta miała problemy ze znalezieniem przedmiotów na wierzchu "

i jak się tu nie czepiać....PORAZKA.
serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników tekneticksa i płytkich dołków pełnych talarów życzę.
RAJTAR

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie