Skocz do zawartości

Grupa Silesia Exploration IX Zlot Kwiecień 2013

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Email sprawdzałem i mam aktualny ale i tak wiadomości z odkrywcy do mnie nie dochodzą więc najlepiej dzwonić , czasem też do południa można mnie złapać na Skype: resty01
Miejsce w aucie masz sid30 zaklepane ,jedzie z nami kolega Sarmata z Grupy Łódź , Fresz się jeszcze zastanawia więc może być ewentualnie jeszcze jedno miejsce wolne do wygodnej podróży lub 2 jak chcecie podróżować ściśnięci ale wyjdzie wtedy taniej paliwo :)
Napisano
Pamiętaj Rafi o jednym wolnym miejscu dla mnie . Przed wyjazdem zadzwonię , abyście o mnie nie zapomnieli :)
No i mam nadzieję , że od Was tym razem jedzie cała ekipa ?
Napisano
jedziemy w dwa samochody także nie masz wyjścia musisz jechać :),a miejsce oczywiście Panie szanowny jest od zarania,jedziemy w komplecie plus gość
pozdro krakusie :)
Napisano
sid30 zadzwoń do mnie w celu dogadania szczegółów podróży .
Tel. 602-688-672 lub stacjonarny do sklepu 42-680-09-09
Napisano
Hej,piszę się na 80%.To czy pojadę zależy od wolnego w pracy.Niestety grafik na kwiecień będę miał dopiero 26-28 marca,wtedy potwierdzę swoją obecność.
Napisano
Speed z Grupy Łódź , wstępnie zapisał się też na podróż Californią ,więc na tą chwilę jest nas trzech pewnych ( ja, Sarmata i Sid) oraz dwóch na jakiś % (Fresz i Speed).
Sid chyba na kwaterce , Sarmata chyba też więc jak reszta się nie określi w terminie to kimamy w aucie- w kupie będzie cieplej:)w razie przymrozków ;)oczywiście.
Napisano
No to zamykam listę uczestników na chwilę obecną
przepraszam że przed terminem ale liczba jest ograniczona
można się wpisać na listę rezerwową
zdrów
Rafi
Napisano
Ja wypisuje się z listy rezerwowej bo nie dam rady, nazbierało się jeszcze spraw rodzinnych i nie ma szansy na wyjazd z tak doborowym towarzystwem :( a szkoda może następnym razem będzie lepiej :)
Napisano
Ok i tak mamy już nadkomplet więc jak na razie lista pozostaje zamknięta ,Resty tak będziemy to świętować ale proszę o tym tylko na priv
pozdro
  • 3 weeks later...
Napisano
panowie to jakaś masakra :9 jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie wziąć kilof, piecyk koksowy i 3 razy więcej wódki !!:)ze wskazaniem na wódkę hehehhehehhe
Napisano
będzie dobrze ,ogrzewanie kominkowe przerobione w domkach także jak w uchu :)w zeszły roku też tydzień przed jeszcze śnieg zalegał a był dobrze :)
Napisano
Hej.Sorki że tak póżno,ale musiałem odespać nockę.
Niestety nie jadę.Tak mi p....grafik że szkoda gadać.
Miałem nadzieję na fajny początek sezonu w doborowym towarzystwie.
No cóż,pozostaje mi tylko życzyć udanej i owocnej imprezy.
Napisano
Szkoda że speed jednak nie dasz rady :(
Jeśli ktoś z łódzkiego jeszcze chętny na wspólną podróż to jak widać są jeszcze miejsca podróżne ;)
Wyjazd z Łodzi planujemy 10.IV.w środę ok.8-9 rano.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie