torba5 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Share Napisano 20 Listopad 2012 Witamw tym roku podaje termin już dość wcześnie ,bo zasadniczo u mnie już wszystko jasne ,oczywiście wszystkie informacje oprócz terminu podaje na priv lub pogaduchy telefoniczne termin 10-14 kwiecień ,raczej nie jest możliwe jego przesunięcie ponieważ mamy gościa z Wysp w tym rokupozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 o wiele lepiej wygląda termin 29.04 do 05.05. 2012r. A ktory rejon Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 20 Listopad 2012 Autor Share Napisano 20 Listopad 2012 w długi majowy weekend większość ekipy ma inne plany ,a po za tym wszelakie zmasowanie turystów raczej nie pomaga ,w długi weekend Ty mnie gdzieś zaprosisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 20 Listopad 2012 Share Napisano 20 Listopad 2012 śli waszmość torba tego priowa ! a wiadomości nie żałuj !;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Wstępnie też wyrażam zainteresowanie większą ilością szczegółów na pw .A w majówkę już chodzą słuchy że coś może się odbyć w kieleckim ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 resty z tego co kojarzę to też jesteś z mojego miasta czterech kultur" :) może jakoś połączymy siły ???Torba może się wybierzemy na wyspę ?? mówiłeś że masz tam jakieś spanko w agro-turystyce ?? jak niedrogo to tez bym sie załapał i można posiedzieć w Weekend :) ps. pamiętasz o mojej obiecanej klamerce ?? odpuściłem ci leniu Kopanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 28 Listopad 2012 Autor Share Napisano 28 Listopad 2012 sie spotkamy będzie i klamerka nie ucieknie :)wyspa jak najbardziej ale już nie w tym sezonie wszystko mam po planowane ,odpuściłeś sobie jesienne kopanko na Wale ,mówią że od weekendu zima :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 3 Grudzień 2012 Share Napisano 3 Grudzień 2012 sid30 ja jestem mobilny i mam domek na kółkach :)http://chomikuj.pl/restybis/california+westfaliaZ Łodzi jest ekipa wyjazdowa która jeździ na większość eskapad więc można skład zorganizować.Czekam tylko na te info na pw z większą ilością szczegółów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 4 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2012 RESTY wysłałem Ci info na priv ,jakich szczegółów więcej oczekujesz to pytaj na maila ,lub gg 6753692 ale na gadulcu jestem tylko w godzinach pracy ,konkretnych miejscówek i tak nie podaje aż do samego zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 Nic nie doszło :(Widocznie w systemie jest mój stary nieaktualny adres z neostrady a nie wiem jak go na tym forum zaktualizować.Puść mi krótkiego na 602-688-672 to oddzwonię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 http://odkrywca.pl/user.php?go=edit_profile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 wiem resty że masz domek mobilny :) widziałem cie kilka razy tu i tam :) ja tam wole jakoś tak w cieniu brdziej :))) chyba tez widzieliśmy się na forcie gerharda na wybrzeżu w zeszłe wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 4 Grudzień 2012 Share Napisano 4 Grudzień 2012 Ok. rozmawiałem już z organizatorem i deklaruję się w tej chwili na 60%. Z Łodzi jeszcze wybiera się Sarmata - też na teraz na 60% więc proszę o wzięcie go pod uwagę przy sporządzaniu listy uczestników .Jak sid30 wybierzemy się razem to zostanie w aucie jeszcze 1 - 2 miejsca wolne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2012 Ojtam pominięty ,wysyłam informację tylko chętnym ,masz moje namiary pisz a ja na pewno odpowiem :),nikt nie zostanie pominięty jak zgłosi zainteresowanie ,acha wiem wiem Bogdan dzwonił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Rafi pisz gdzie was szukaćjak co się odezwę Pozdrawiam J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 oczywiście wiosną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2012 wysłałem Ci info na priv chyba że zmieniłeś maila ,to daj znak sygnałpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2013 W związku z rozmową z Panem Pułkownikiem :)podaje do wiadomości iż nie będziemy chodzić po własnych tropach ,a nawet po tropach moich ,miejscówki są nowe aczkolwiek zapewne nie dziewicze gdyż takich miejsc już nie ma pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 Torba5 czy jest szansa na szczegółowe info na priv bo kombinuję dni wolne z okazji tego zajebiaszczego wyjazdu, a wiem że ten będzie tak samo dobry jak ten na którym miałem przyjemność być :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 21 Styczeń 2013 Share Napisano 21 Styczeń 2013 trzeba wziąć mocniejszy sznur, żeby tym razem się tak łatwo nie wyplątał podczas igraszek z misiem przy drzewie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Luty 2013 Autor Share Napisano 9 Luty 2013 Witam10 marca chciałby zaklepać ostateczną ilość uczestników ,głównie z potrzeby zaklepania noclegówpozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 Sid30 , jedziesz z nami Californią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BananaBoy Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 Torba5 dopisz mnie na listę rezerwową, jeśli taka istnieje, bo mam problemy z ustaleniem czy będę miał wolne w tym terminie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 RESTY jak jest miejsce to jadę :) A mówiłem banana do drzewa przywiązać i niech misiu bzyka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 10 Luty 2013 Autor Share Napisano 10 Luty 2013 spoko będziesz miał miejsce jak co najwyżej będziesz spał tam gdzie wróblik na wiosnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.