michal3219 Napisano 19 Listopad 2012 Autor Napisano 19 Listopad 2012 Witam.Proszę o id.Początkowo miałem to wyrzucić ale... kilka kilometrów dalej znalazłem drugą podobną. Co to może być.
michal3219 Napisano 6 Styczeń 2013 Autor Napisano 6 Styczeń 2013 Witam.Te okrągłe części to chyba matryce do wyciskania spłonek przy elaboracji.http://pl.wikipedia.org/wiki/ElaboracjaCzekam na propozycję co do klemy". Pozdrawiam.
zaraz Napisano 5 Grudzień 2012 Napisano 5 Grudzień 2012 Witam. Wygląda mi na boczny element od rolety.Pozdr.
psychotata Napisano 7 Grudzień 2012 Napisano 7 Grudzień 2012 Od rolety? Nie róbmy sobie wstydu. Element mosiężny, widać dwie śruby do mocowania przewodów(zaznaczyłem na zdjęciu) więc przypuszczenia iż jest to klema, mogą być słuszne.
michal3219 Napisano 19 Listopad 2012 Autor Napisano 19 Listopad 2012 Witam.Proszę o id.Początkowo miałem to wyrzucić ale... kilka kilometrów dalej znalazłem drugą podobną. Co to może być.
Pytanie
michal3219
Witam.
Proszę o id.
Początkowo miałem to wyrzucić ale... kilka kilometrów dalej znalazłem drugą podobną. Co to może być.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.