Brylu Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Jak na foto Zaworek lub jakaś część całości mi to przypomina psa" jest również sygnowane znalezione podczas remontu podłogi w budynku w ktorym znajdował się Browar i piekarnia element leżał pośród żużlu między belkami podłogi
Aertuss Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 Okucie stalowej łopatki lub innego akcesoria do pieca lub kominka (lecz nie koniecznie). Oczko do wieszania na haczyk.. mniejsze do zamocowania na końcówce stalowej poprzedzane były drewnianą rączką . To tyle z sugestii.
maro20 Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 Dokładnie.Część kranika od samowaru i to takiego bardziej prostego
Brylu Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Jak na foto Zaworek lub jakaś część całości mi to przypomina psa" jest również sygnowane znalezione podczas remontu podłogi w budynku w ktorym znajdował się Browar i piekarnia element leżał pośród żużlu między belkami podłogi
Brylu Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Foto 4 oraz 5 widoczna sygnatura jak to może być datowane i do czego służyć ?
Pytanie
Brylu
Jak na foto Zaworek lub jakaś część całości mi to przypomina psa" jest również sygnowane znalezione podczas remontu podłogi w budynku w ktorym znajdował się Browar i piekarnia element leżał pośród żużlu między belkami podłogi
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.