MWalacik Napisano 11 Listopad 2012 Autor Napisano 11 Listopad 2012 Witam,coś takiego wpadło mi w ręce,pytanie czy to jest oryginał? i gdzie takie coś mogło być umieszczone.Brak jakichkolwiek bić,wymiarów też nie posiadam zdj robione na szybko.
Aertuss Napisano 11 Listopad 2012 Napisano 11 Listopad 2012 raczej org. :) https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum22/gapa1_copy2.jpg tutaj moja z poletka...
MWalacik Napisano 11 Listopad 2012 Autor Napisano 11 Listopad 2012 Witam,coś takiego wpadło mi w ręce,pytanie czy to jest oryginał? i gdzie takie coś mogło być umieszczone.Brak jakichkolwiek bić,wymiarów też nie posiadam zdj robione na szybko.
MWalacik Napisano 11 Listopad 2012 Autor Napisano 11 Listopad 2012 Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje.
maro20 Napisano 11 Listopad 2012 Napisano 11 Listopad 2012 Umieszczane było na drzwiach urzędów itp.Poszło w Polskę rochę" kopii.Od tego czy sam znalazłeś zależy wiarygodność
Pytanie
MWalacik
Witam,coś takiego wpadło mi w ręce,pytanie czy to jest oryginał? i gdzie takie coś mogło być umieszczone.Brak jakichkolwiek bić,wymiarów też nie posiadam zdj robione na szybko.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.