kuba998 Napisano 10 Listopad 2012 Autor Napisano 10 Listopad 2012 Witam! Dzisiaj wyszło mi to w odległości około 100m jedno obok drugiego poproę o ID jeżeli jest to mozliwe? pzdr. kuba
kuba998 Napisano 10 Listopad 2012 Autor Napisano 10 Listopad 2012 Witam! Dzisiaj wyszło mi to w odległości około 100m jedno obok drugiego poproę o ID jeżeli jest to mozliwe? pzdr. kuba
darko17 Napisano 10 Listopad 2012 Napisano 10 Listopad 2012 Witam,przydały by się zdjęcia drugiej strony,ale i tak jestem pewny na 99% że te topory służyły do ,,obciesywania,,obrabiania bali drewna do budowy domów itp.mam podobny.Stosowane na wsiach myślę że też po II wojnie .
średni Napisano 10 Listopad 2012 Napisano 10 Listopad 2012 Darko pisze o tz.toporach ciesielskich.Miały jedna stronę płaską,drugą profilowaną.Lewa strona płaska,dla praworęcznych i odwrotna dla leworęcznych.Na zdjęciu lewa płaska.Czy druga jest profilowana? Jeśli tak,to masz odpowiedź.
Pytanie
kuba998
Witam! Dzisiaj wyszło mi to w odległości około 100m jedno obok drugiego poproę o ID jeżeli jest to mozliwe? pzdr. kuba
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.