buba400 Napisano 9 Listopad 2012 Autor Napisano 9 Listopad 2012 Witam posiadam ace 250,czy warto zmienić na White's Coinmaster Pro?
toska Napisano 11 Listopad 2012 Napisano 11 Listopad 2012 Witam kolegę i powiem tak taka przesiadka to mniej więcej tak jak by na schodach dać kroczek o jeden stopień do góry czyli nie za wiele to da, no ale zawsze to kroczek w ewolucji:).
Kolab Napisano 14 Listopad 2012 Napisano 14 Listopad 2012 Witam. 1,5 roku spacerowałem z Whitesem Coinmasterem i parę razy z kanarkiem. Sprzęt jeśli chodzi o zasięg bardzo zbliżony. Wydaje mi się że czulszy jest ace (wyłapywałem nim drobniejsze skrawki metalu, co nie zdarzało mi się w przypadku Coinmastera) Za to whites jest moim zdaniem znacznie stabilniejszy (jak coś namierzy to namierzy" :P) Jeśli chodzi o ergonomię to także są podobne oba leciutkie. W Whitesach często łamią się skrzydełka stabilizujące wykrywacz przy ręce więc trzeba pomajsterkować czasem. Ja bym szukał coś innego jeżeli chcesz zmienić wykrywkę na lepszą.
buba400 Napisano 14 Listopad 2012 Autor Napisano 14 Listopad 2012 Dziękuje za podpowiedzi.A może ktoś podpowie o ile głębszy EURO ACE (350)od 250(duża cewka)?Czy nie wchodzić w temat?
saperfts Napisano 15 Listopad 2012 Napisano 15 Listopad 2012 ja mam Coinmastera Pro juz 2 lata. I pierwsze co strzelilo to wlasnie podłokietnikCała konstrukcja jest ok. ALe jesst sporo wad przy cewce. Przy dośc ostrym uzywaniu w róznych warunkach pęka spoiwo łączące osłone cewki . W ten sposób sie rozszczelnia i zaczyna głupieć>Druga sprawa to baterie. Tu jes t akurat przewaga Whitesa . Przy 2 bateriach 9v ja pracowałem tak średnio koło 40h. To juz jest całkiem dobry wynikJeśli chodzi o zasięgi to przynajmniej mój bił na głowę Ace-aPorównywalismy wielkokrotnie.DObrą rzeczą w Whitesie jest PInpoint. Z namierzaniem nie ma najmniejszych problemówMoże zamiast Zmieniać sprzęt dokup więszą cewkę? Lub Szukaj coś półkę wyżej. Pozdr Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.