Skocz do zawartości

ace 250 vs White's Coinmaster Pro

buba400

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam kolegę i powiem tak taka przesiadka to mniej więcej tak jak by na schodach dać kroczek o jeden stopień do góry czyli nie za wiele to da, no ale zawsze to kroczek w ewolucji:).
Napisano
Witam.
1,5 roku spacerowałem z Whitesem Coinmasterem i parę razy z kanarkiem. Sprzęt jeśli chodzi o zasięg bardzo zbliżony. Wydaje mi się że czulszy jest ace (wyłapywałem nim drobniejsze skrawki metalu, co nie zdarzało mi się w przypadku Coinmastera) Za to whites jest moim zdaniem znacznie stabilniejszy (jak coś namierzy to namierzy" :P) Jeśli chodzi o ergonomię to także są podobne oba leciutkie. W Whitesach często łamią się skrzydełka stabilizujące wykrywacz przy ręce więc trzeba pomajsterkować czasem. Ja bym szukał coś innego jeżeli chcesz zmienić wykrywkę na lepszą.
Napisano
ja mam Coinmastera Pro juz 2 lata. I pierwsze co strzelilo to wlasnie podłokietnik
Cała konstrukcja jest ok. ALe jesst sporo wad przy cewce. Przy dośc ostrym uzywaniu w róznych warunkach pęka spoiwo łączące osłone cewki . W ten sposób sie rozszczelnia i zaczyna głupieć>
Druga sprawa to baterie. Tu jes t akurat przewaga Whitesa . Przy 2 bateriach 9v ja pracowałem tak średnio koło 40h. To juz jest całkiem dobry wynik
Jeśli chodzi o zasięgi to przynajmniej mój bił na głowę Ace-a
Porównywalismy wielkokrotnie.
DObrą rzeczą w Whitesie jest PInpoint. Z namierzaniem nie ma najmniejszych problemów

Może zamiast Zmieniać sprzęt dokup więszą cewkę?

Lub Szukaj coś półkę wyżej.

Pozdr Michał

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie