darek033 Napisano 8 Listopad 2012 Autor Napisano 8 Listopad 2012 Witam kolegów proszę o pomoc w id tego co na zdjęciu (bez grosza)Wyskoczyło wszystko razem .Generalnie wszystko z mosiądzu .Na następnych zdjęciach widać więcej (moje kombinacje)
darek033 Napisano 8 Listopad 2012 Autor Napisano 8 Listopad 2012 Witam kolegów proszę o pomoc w id tego co na zdjęciu (bez grosza)Wyskoczyło wszystko razem .Generalnie wszystko z mosiądzu .Na następnych zdjęciach widać więcej (moje kombinacje)
psychotata Napisano 9 Listopad 2012 Napisano 9 Listopad 2012 ta szabelka artylerii polowej w takim stanie jak moja ... cięzko trafić w ładnym stanie co ? ;)
darek033 Napisano 9 Listopad 2012 Autor Napisano 9 Listopad 2012 Niestety ale i taka cieszy..Jakieś nowe pomysły?
Pytanie
darek033
Witam kolegów proszę o pomoc w id tego co na zdjęciu (bez grosza)Wyskoczyło wszystko razem .Generalnie wszystko z mosiądzu .Na następnych zdjęciach widać więcej (moje kombinacje)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.