Skocz do zawartości

Niedzielne trafienia Chinczykiem KT-MD-062 Dolna Saksonia (Niemcy)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z tych chinczyków nie ma co sie smiac. Ostatnio widziałem chinczyka żywcem skopiowanego jako Whites XLT
aa wyniki mial mega dobre. az zadziwiające.
wszysto idzie z postepem
pozdr M
Napisano

25. Jakaś niekompletna zawieszka.Barania głowa. No własnie, też myslałem że nic ciekawego mi ten wykrywacz nie pokaże.a Jednak nie. Sprzet który kosztuje 70 Euro chyba na siebie juz zarobił. Planuje zakup Imperator Atlantis.

Napisano

33. revers . Boje sie otworzyć,moze sie posypac ;/
to narazie wszystko. W następną niedziele znowu wypad.
Pozdrawiam.

Napisano
z tym sprzetem od 2 tyg. tzn 2 niedziele chodzilem,aż sie nie moge doczekać przyszłej niedzieli. Wykrywka ma chyba za małą cewke,bo monetki tak do 18 cm chwyta.20cm cewka.
Napisano

Otworzyłem.Jest zdjecie jakiejś kobiety,wyblakłe,na zdjeciu nie widac.nic nie czyscilem.Czy zakaz jest w lesie to nie wiem chodze po prywatnym.Własciela znam. To fanty znalezione na szlaku pocztowym z 1745 roku.Teraz tam rośnie las. Dużo ludzi spaceruje tam z pieskami i z nikim nie mialem spięć ani problemu, większość z tych osób znam. Są jedynie ciekawscy co tym sprzetem ja tam szukam.Pokazuje jekieś guziki i z bani.

Napisano
czy to na pewno jest złoto?

tak w niemczech jest kompletny zakaz chodzenia po lasach :)
można poruszac się tylko po dróżkach wyznaczonych :) tak samo nie mozna zrywac tam grzybow itp mieszkam 500 metrow od granicy i troche sie interesuje co u nich mozna, a co nie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie