ialbaoth Napisano 2 Listopad 2012 Autor Napisano 2 Listopad 2012 Witam Kolegów. Mam pytanie ostatnio trafily w moje ręce takie miedziane blaszki. średnica 10 mm waga ok 1 g. dla porównania denarek po prawej. Chdzi mi o ten krążek po lewej i dalej na kolejnych zdjęciach. DZieki z góry za wsparcie.
Gniewkos Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 Tak to denary, jakie to wypowiedzą się specjaliścipozdro!
GTR34 Napisano 3 Listopad 2012 Napisano 3 Listopad 2012 moze tu cos znajdziesz http://www.historiapieniadza.pl/wp/?page_id=227
ialbaoth Napisano 4 Listopad 2012 Autor Napisano 4 Listopad 2012 niestety tam nic nie znalazłem. Czy macie jakies pomysły lub linki ?
ialbaoth Napisano 5 Listopad 2012 Autor Napisano 5 Listopad 2012 Warneńczyk na 100 %. Chodzi mi o tego lewego :) wzorki na blaszce jak mróz na szkle, nigdy nie widziałem takich denarów, o nieregularnych kształtach, czy jest jakaś strona z denarami innych narodowości czy ktoś z Was dysponuje linkami bo juz 4 dzień przeglądam strony w poszukiwaniu czegoś podobnego, lub całkiem innego denara. Pozdrawiam
ialbaoth Napisano 5 Listopad 2012 Autor Napisano 5 Listopad 2012 inna perspektywa lecz jakże ciekawa :) zaraz dodam jeszcze odrys z ołówka.
ialbaoth Napisano 5 Listopad 2012 Autor Napisano 5 Listopad 2012 oto i on. Może teraz z czymś będzie się kojarzyć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.