tlenik Napisano 1 Listopad 2012 Autor Napisano 1 Listopad 2012 Witam szanowne grono.Czy ktos potrafi zidentyfikowac ten motocykl na podstawie tych zdjec(byc moze malo szczegolowe ale nie zostaly wykonane przeze mnie)??Grzebalem troszke w sieci jednak bez rezultatow.
Laiso Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 Witam A mi to przypomina BMW R51http://www.bmbikes.co.uk/specpages/R51.htmBudowa widelca i mocowanie lampy pasuje, układ silnika pasuje, siedzisko też tylko ten zbiornik nie za bardzo :)Pozdrawiam
huk 100 Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 coś nie samowitego ?? a mnie wygląda na Kaśkę K -750
Tomb750 Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 też mi się tak wydaje. BMW ma inny kształt głowicy. Wbij na gogle K-750 i porównaj pierwsze lepsze zdjęcie.
huk 100 Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 o wojskowym pochodzeniu tego motocykla świadczy tabliczka z 1967 roku. Wojskowych Zakadów Motoryzacyjnych kiedy to motocykl przeszedł tam remont kapitalny -pozdro
Pytanie
tlenik
Witam szanowne grono.Czy ktos potrafi zidentyfikowac ten motocykl na podstawie tych zdjec(byc moze malo szczegolowe ale nie zostaly wykonane przeze mnie)??Grzebalem troszke w sieci jednak bez rezultatow.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.