Camiusss Napisano 1 Listopad 2012 Autor Napisano 1 Listopad 2012 Witam Mam pytanie:czy przesiadając się z Cibolki na Quatrro byłby to krok w przód czy bardziej w tył ? Chodzi mi tylko o drobnicę.Chodzi tylko o znaleziska a nie o wagę lub wyświetlacz :) Pozdrawiam Camiusss
VanWorden Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 Technologicznie potężny krok naprzód. Znaleziskowo nie wiadomo - zależy od miejsca ;-)PozdrawiamVW
seeker Napisano 1 Listopad 2012 Napisano 1 Listopad 2012 Po wcześniejszych doświadczeniach z Tesoro, mnie w Quatro przeraziło strasznie wolne przemiatanie i dyskoteka. Jeśli wyświetlacz ci nie potrzebny, pozostałbym przy Ciboli. Pzdr
Camiusss Napisano 2 Listopad 2012 Autor Napisano 2 Listopad 2012 Dzięki koledzy :)Pozdrawiam Camiusss
maślana Napisano 2 Listopad 2012 Napisano 2 Listopad 2012 Bez watpienia quattro lepszy,ale bardziej wymagajacy od poszukiwacza. Trzeba sie osluchac i nauczyc czytac wyswietlacz,do tego trzeba czasu. Na jego minus bym zaliczyl wage i zasilanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.