Skocz do zawartości

SUK pułkowe drzewko genealogiczne"

sebol13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

Pozwoliłem sobie zamieścić apel Stowarzyszenia Ułanów Karpackich,zamieszczony na ich stronie.
Myślę że ciekawa inicjatywa.

http://stowarzyszenieuk.pl/index.html

!!! GORĄCY APEL ADMINA !!!

Rozpoczynamy bezkrwawą kampanię pod hasłem pułkowe drzewko genealogiczne". W związku z tym zwracamy się do Was - naszych drogich czytelników rozsianych po całym świecie - rozpropagujcie tą ideę wśród waszych znajomych, rodzin naszych weteranów jak i wśród nich samych.

Będziemy niezmiernie wdzięczni za przesłane nam wszelkie materiały (w tym w wersji elektronicznej - tj. teksty i zdjęcia, także te zbiorowe, grafiki, opisy, życiorysy, etc. - oryginały na pewno odeślemy!!!), które pomogą nam stworzyć owe drzewo. Docelowo chcielibyśmy umieścić tam wszystkich ułanów ale czy to wykonalne? Dlatego - na dobry początek - zawężamy drzewo do kadry dowódczej, także tej podoficerskiej.

Trzymajcie za nas mocno kciuki, poszperajcie w rodzinnych archiwach i przysyłajcie co macie. My bierzemy się ostro do roboty. Gdy skończymy nie omieszkamy Was o tym powiadomić a końcowy efekt kampanii" będziecie mogli zobaczyć (pobrać) na naszej stronie.

Kontakt:

Pan Mirosław Kucharski
(+48) 883 - 755 - 110
admin@stowarzyszenieuk.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie