Skocz do zawartości

garrett ace 200

XaXers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam szanownych kolegów. Poszukuję informacji na temat ww wykrywacza. Jest to wykrywacz dynamiczny analogowy o którym nie ma informacji na Polskich forach. Owa wykrywka ostatnio pojawiła się na znanym portalu aukcyjnym i od razu rzuciła mi się w oczy. Może któryś z forumowiczów wypowiedział by się na jej temat.
Napisano
Obaj przegraliśmy :)
Stara konstrukcja, ale moniaki kosi pierwsza klasa :)
Poszedł za 310zł, natomiast kupujący zapłacił za nia w sklepie 300zł :)

Ja jednak sądzę, że wart był tych pieniędzy :)
Napisano
Garrett ace200 to taki staaaary wykrywacz, którego nie produkują już od 8/9 lat :)

Zasięgami nie bił na głowę tych 150/250, inna technologia itd.
Ten z allegro zarobił na nim, gdyż kupił go za 299 :)

Ogólnie to sprzęt na płytką drobnicę/wystającą z ziemi militarkę. Jeżeli interesuje cię taki model, to albo musisz się uzbroić w kaaawał czasu i szukać, albo eba*.***

Ja jednak sądzę, że warto dołożyć na coś lepszego - moje przemyślenia po wczorajszej aukcji :) Licytowałem tylko dla ceny, gwarancji itd.
Napisano
Sprzedający kupił go za 300zł a nie za 299zł, był dostępny na stronie sprzedawcy z treści aukcji. Sam myślałem czy nie kupić dla pewnej osoby, która czasem mi towarzyszy, ale już w sklepie nie ma. Dziwna matematyka w/g niektórych - kupił za 300, dodał baterie za pewnie 10zł, dodał słuchawki pewnie za ok.20zł, dodał przejściówkę za ok.5 złotych. Wyszło mu ok.335zł, wysyłka nie wiadomo ile kosztowała.
Czyli sprzedał wykrywacz z ogromnym zyskiem :D . Zysk na minusie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie