XaXers Napisano 26 Październik 2012 Autor Napisano 26 Październik 2012 Witam szanownych kolegów. Poszukuję informacji na temat ww wykrywacza. Jest to wykrywacz dynamiczny analogowy o którym nie ma informacji na Polskich forach. Owa wykrywka ostatnio pojawiła się na znanym portalu aukcyjnym i od razu rzuciła mi się w oczy. Może któryś z forumowiczów wypowiedział by się na jej temat.
xen Napisano 27 Październik 2012 Napisano 27 Październik 2012 Obaj przegraliśmy :)Stara konstrukcja, ale moniaki kosi pierwsza klasa :)Poszedł za 310zł, natomiast kupujący zapłacił za nia w sklepie 300zł :)Ja jednak sądzę, że wart był tych pieniędzy :)
XaXers Napisano 28 Październik 2012 Autor Napisano 28 Październik 2012 wiesz może kolego na jakiej Polskiej stronie jest dostępny ten wykrywacz?
xen Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Garrett ace200 to taki staaaary wykrywacz, którego nie produkują już od 8/9 lat :)Zasięgami nie bił na głowę tych 150/250, inna technologia itd.Ten z allegro zarobił na nim, gdyż kupił go za 299 :)Ogólnie to sprzęt na płytką drobnicę/wystającą z ziemi militarkę. Jeżeli interesuje cię taki model, to albo musisz się uzbroić w kaaawał czasu i szukać, albo eba*.***Ja jednak sądzę, że warto dołożyć na coś lepszego - moje przemyślenia po wczorajszej aukcji :) Licytowałem tylko dla ceny, gwarancji itd.
Tomax Napisano 28 Październik 2012 Napisano 28 Październik 2012 Sprzedający kupił go za 300zł a nie za 299zł, był dostępny na stronie sprzedawcy z treści aukcji. Sam myślałem czy nie kupić dla pewnej osoby, która czasem mi towarzyszy, ale już w sklepie nie ma. Dziwna matematyka w/g niektórych - kupił za 300, dodał baterie za pewnie 10zł, dodał słuchawki pewnie za ok.20zł, dodał przejściówkę za ok.5 złotych. Wyszło mu ok.335zł, wysyłka nie wiadomo ile kosztowała. Czyli sprzedał wykrywacz z ogromnym zyskiem :D . Zysk na minusie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.