Sturmgeschutz Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 Witam i jeszcze taki element niby piaskowa farba ale do żadnego pojazdu nie pasuje wydaje mi się że to jest powojenne.Jak Wy sądzicie?
Sturmgeschutz Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 Witam i jeszcze taki element niby piaskowa farba ale do żadnego pojazdu nie pasuje wydaje mi się że to jest powojenne.Jak Wy sądzicie?
TrzystaTrzy Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Wygląda na obciążnik do jakiejś maszyny rolniczej, ciągniki często mają takie z przodu, składają się z kilku takich płytek żeby zrównoważyć obciążenie po dołączeniu czegoś na tył, pozdro.
Sturmgeschutz Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 No właśnie też mi się tak wydaje gdyż piaskowa farba jest pod siwą,a pod siwą minia dopiero
Sturmgeschutz Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 http://sprzedajemy.pl/ursus-912-ciagnik-rolniczy,1281006podobne :-)
Pytanie
Sturmgeschutz
Witam i jeszcze taki element niby piaskowa farba ale do żadnego pojazdu nie pasuje wydaje mi się że to jest powojenne.Jak Wy sądzicie?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.