piokal29 Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 Witam proszę o pomoc w id przedmiotu, prawdopodobnie moneta.Widać zarys twarzy, albo mam tylko takie złudzenie. przedmiot o średnicy 2cm, grubości 0,5 cm. Przedmiot z jednej strony jest wypukły, a z drugiej płaski. Za wszelkie informacje z góry dziękuje.Pozdrawiam
sqr Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Możesz w jakiś sposób pokazać gdzie ta twarz? bo ja już kończę drugiego skręta a nadal jej nie widzę ;)) /żart/ ;)) Tak na poważnie,to może być pozostałość po pożarze lub samodzielnym wytopie metalu. 'Kropla' roztopionego metalu 'skapnęła na płaskie podłoże i w ten sposób z jednej strony jest płaskie a z drugiej wypukłe... ale to tylko moja teoria.
piokal29 Napisano 25 Październik 2012 Autor Napisano 25 Październik 2012 Albo to tylko się wydaje że to jest twarz.
sqr Napisano 25 Październik 2012 Napisano 25 Październik 2012 Podczyść trochę wodą z mydłem i delikatnie miękką szczoteczką.Ja mam coś bardzo podobnego,z miejsca gdzie kiedyś spłonął budynek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.