Skocz do zawartości
  • 0

Płaskownik prawdopodobnie wrześniowy

michalwa

Pytanie

Napisano

Witam, podobnie jak pokrętło pochodzi z miejsca składowania wrześniowego sprzętu, wg przekazu oderwane od małego czołgu", trudne do zidentyfikowania, podaję wymiary, długość 60cm, szerokość 6cm, grubość 0,5cm, małe otwory pod śruby(może nity) pod tzw gzymkę, może ktoś pomoże.
Pozdrawiam

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rany Boskie nastepny z kawalkiem zlomu Ludzie opamietajcie sie to jest forum odkrywcy a nie zlomiarzy Do kazdego kawalka metalu mozna przypisac historie kawalek stali znaleziony niedaleko zamku nie musi byc resztkami miecza (((((((
Napisano
Dostałem to od człowieka, który jeszcze się nie pomylił(naoczny świadek) co do pochodzenia i nigdy mi nie wciskał złomu, dlatego tu wystawiłem, może ktoś coś skojarzy, jeśli nie wiesz co to jest Panie Obert18 to nie zaśmiecaj forum i nie histeryzuj, nie jestem jakimś tam szczeniakiem na którego można pokrzykiwać. Jeżeli nie uda się dowiedzieć co to jest, to trudno, nigdy nie proszę o pomoc, jeżeli nie mam uzasadnionych podejrzeń, nigdy też nie zabieram głosu jak nie mam nic sensownego do powiedzenia.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie