galo86 Napisano 5 Październik 2012 Autor Napisano 5 Październik 2012 więcej info szukam na temat tego guzika celnika rosyjskiego/radzieckiego? z tyłu uszko i 3 krokiewki w prostokącie, ile może byc warty?
Rosforek Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 http://www.buttonarium.eu/szczegoly.php?id=3560Aluminiuwy guzik miedziowany Federacji Rosyjskiej - celnika. Awers przedstawia skrzyżowane pochodnię i kaduceusz(laska Hermesa). Rewers oznaczony symbolem w postaci trzech krokiewek w prostokącie. Guzik zakupiony na giełdzie kolekcjonerskiej w Rydze."
galo86 Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 dzięki te informacje znam, ciekawi mnie fakt, że nie ma innych, a ich guzik jest mocno zniszczony. Mam dwa takie guziki. ile moze byc wart?
galo86 Napisano 6 Październik 2012 Autor Napisano 6 Październik 2012 cena niesamowita jeśli jest realna:)
Jacek.Ant. Napisano 6 Październik 2012 Napisano 6 Październik 2012 Co prawda nie wyceniamy na forum,ale ja tego z buttonarium kupiłem za 1/2 łata czyli gdzieś 3zł.Na fotce wygląda słabo,ale w rzeczywistości to nówka nie śmigana.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.