matt15 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Napisano 30 Wrzesień 2012 Dzisiaj znalazłem taki oto fant w lesie niedaleko starego pałacu.Wygląda na myśliwski,ale chciałbym się dowiedzieć z jakiej pochodzi broni i okres używania.
matt15 Napisano 30 Wrzesień 2012 Autor Napisano 30 Wrzesień 2012 Dzisiaj znalazłem taki oto fant w lesie niedaleko starego pałacu.Wygląda na myśliwski,ale chciałbym się dowiedzieć z jakiej pochodzi broni i okres używania.
Kamiennik Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 Nabój do karabinka małokalibrowego. Przynajmniej tak wygląda. Datowanie - I poł XX wieku. Ichni kbks - ptaszkówka" na drobną zwierzynę.
Ave Danzig Napisano 30 Wrzesień 2012 Napisano 30 Wrzesień 2012 wymiary i sygnatury to podstawa w IDtak na oko to 6,5x58R Sauerhttp://www.municion.org/6Mm/6_5x58RSauer.htm
Pytanie
matt15
Dzisiaj znalazłem taki oto fant w lesie niedaleko starego pałacu.Wygląda na myśliwski,ale chciałbym się dowiedzieć z jakiej pochodzi broni i okres używania.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.