Skocz do zawartości
  • 0

Metalowa buteleczka

Zonk

Pytanie

Napisano

Nic o niej nie wiem , więc za każdą odpowiedz będę wdzięczny .Pochodzi z terenów lubuskie więc domniemane pochodzenie niemieckie , wymiary to 11,7 cm wysokości , materiał jeszcze nie wiem , napisów brak . Tylko widoczne zdobienia i gwint wewnętrzny , chyba widać resztki czarnej farby , albo jakiś nalot .

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bez żartów , nie forum o kabarecie .

Powtarzam ścianki mają grubość 1 mm. cieniutkie , tylko duł gruby i góra .
Napisano

Nic o niej nie wiem , więc za każdą odpowiedz będę wdzięczny .Pochodzi z terenów lubuskie więc domniemane pochodzenie niemieckie , wymiary to 11,7 cm wysokości , materiał jeszcze nie wiem , napisów brak . Tylko widoczne zdobienia i gwint wewnętrzny , chyba widać resztki czarnej farby , albo jakiś nalot .

Napisano
Tak a propo nie masz nic ciekawego na temat, to nie pouczaj z pisowni , poszukał bym w twoich postach i też znajdę błędy . Co za ludzie prosisz o pomoc to wyśmiewają i ortografię wytykają .
Napisano
Środek oczywiście pusty , z jednej strony pęknięcie i widać że wykonane z cienkiego metalu , grube jedynie przy podstawie i u góry .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie