erwin1 Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2012 JAKIEJ HISTORII UCZĄ DZIŚ STUDENTÓW? -tak miało być .Odpowiedz mi na to pytanie które ci zadałem ale bez cytowania Wikipedii i innych cytatów z wypowiedzi naprawdę mądrych i inteligentnych ludzi tylko tak z twojej mądrej "głowy magistrze historii : skąd bierzesz te brednie i urojenia o bogactwie i wielkim rozwoju naszego kraju????????!!!!!!Bo ja chyba żyję w jakimś innym państwie gdzie szaleje bezrobocie i wszechobecna korupcja?!Ps.Mam nadzieję że taki historyk" jak ty nie dostał posady nauczyciela??!!! bo nie wyobrażam sobie abyś mógł nauczać historii z twoim podejściem do prawdy i szacunku do naszego narodu?!!Byłby to kolejny przykład na to że ten kraj TOTALNIE schodzi na psy.......marcinku112 dziecko drogie nie do ciebie to było tak że sobie daruj te pseudo mądrości, innym piszącym nie w temacie dziękuję...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 skąd bierzesz te brednie i urojenia o bogactwie i wielkim rozwoju naszego kraju????????!!!!!!Bo ja chyba żyję w jakimś innym państwie gdzie szaleje bezrobocie i wszechobecna korupcja?!"Chyba z porównania stanu z 1989 r. i obecnego. W ciągu ostatniego ćwierćwiecza Polska wykonała ogromny skok do przodu praktycznie w każdej dziedzinie. Bezrobocie i podobne bolączki trapią większość państw europejskich. Nie jesteśmy wyjątkiem. A wszechobecna korupcja? Chyba jednak przesada :).Mam nadzieję że taki "historyk jak ty nie dostał posady nauczyciela??!!! bo nie wyobrażam sobie abyś mógł nauczać historii z twoim podejściem do prawdy i szacunku do naszego narodu?!!Byłby to kolejny przykład na to że ten kraj TOTALNIE schodzi na psy......."Przy moim ogromnym szacunku dla narodu polskiego, wielkiej miłości do Ojczyzny i całym patriotyzmie, który przekazali mi moi rodzice, jestem dumny, że mogę wykonywać ten zawód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 A prawda jest dla mnie jedną z podstawowych wartości. Jej poszukiwaniu poświęcam się każdego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 20 Wrzesień 2012 Share Napisano 20 Wrzesień 2012 Nawiasem mówiąc, jestem przede wszystkim idealistą. Uczestnicząc w tych wszystkich forumowych kłótniach i widząc wiadro pomyj, które parę osób na mnie wylewa, czuję się dokładnie jak podmiot liryczny tego utworu:http://www.youtube.com/watch?v=WQiF2_mqg0Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 21 Wrzesień 2012 Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Polska wykonała ogromny skok do przodu"Zaraz, zaraz.Skądś to znam...???W oryginale szło chyba w ten deseń:Polska jeszcze pięć lat temu stała nad przepaścią, ale poczyniliśmy krok w przód."Edward Gierek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Nareszcie sie z toba total zgodze, a jednym z tych krokow ku przepasci bylo podpisanie pewnej umowy z Watykanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 22 Wrzesień 2012 Share Napisano 22 Wrzesień 2012 cicho średni, bo nasz znawca hist(e)orii wpadnie w kompleksy :)swoją drogą, niektóre wątki powinny być od razu zakładane w Dołku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmartio Napisano 23 Wrzesień 2012 Share Napisano 23 Wrzesień 2012 dla boera, s-boja prezent, żeby im cytatów i natchnienia nie zabrakło: http://www.youtube.com/watch?v=6z4TSsLu1yk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.