Skocz do zawartości

Jakiej historii uczą dziś na studentów?

erwin1

Rekomendowane odpowiedzi

JAKIEJ HISTORII UCZĄ DZIŚ STUDENTÓW? -tak miało być .

Odpowiedz mi na to pytanie które ci zadałem ale bez cytowania Wikipedii i innych cytatów z wypowiedzi naprawdę mądrych i inteligentnych ludzi tylko tak z twojej mądrej "głowy magistrze historii : skąd bierzesz te brednie i urojenia o bogactwie i wielkim rozwoju naszego kraju????????!!!!!!
Bo ja chyba żyję w jakimś innym państwie gdzie szaleje bezrobocie i wszechobecna korupcja?!

Ps.
Mam nadzieję że taki historyk" jak ty nie dostał posady nauczyciela??!!! bo nie wyobrażam sobie abyś mógł nauczać historii z twoim podejściem do prawdy i szacunku do naszego narodu?!!
Byłby to kolejny przykład na to że ten kraj TOTALNIE schodzi na psy.......

marcinku112 dziecko drogie nie do ciebie to było tak że sobie daruj te pseudo mądrości, innym piszącym nie w temacie dziękuję......

skąd bierzesz te brednie i urojenia o bogactwie i wielkim rozwoju naszego kraju????????!!!!!!
Bo ja chyba żyję w jakimś innym państwie gdzie szaleje bezrobocie i wszechobecna korupcja?!"

Chyba z porównania stanu z 1989 r. i obecnego. W ciągu ostatniego ćwierćwiecza Polska wykonała ogromny skok do przodu praktycznie w każdej dziedzinie. Bezrobocie i podobne bolączki trapią większość państw europejskich. Nie jesteśmy wyjątkiem. A wszechobecna korupcja? Chyba jednak przesada :).

Mam nadzieję że taki "historyk jak ty nie dostał posady nauczyciela??!!! bo nie wyobrażam sobie abyś mógł nauczać historii z twoim podejściem do prawdy i szacunku do naszego narodu?!!
Byłby to kolejny przykład na to że ten kraj TOTALNIE schodzi na psy......."

Przy moim ogromnym szacunku dla narodu polskiego, wielkiej miłości do Ojczyzny i całym patriotyzmie, który przekazali mi moi rodzice, jestem dumny, że mogę wykonywać ten zawód.

Nawiasem mówiąc, jestem przede wszystkim idealistą. Uczestnicząc w tych wszystkich forumowych kłótniach i widząc wiadro pomyj, które parę osób na mnie wylewa, czuję się dokładnie jak podmiot liryczny tego utworu:
http://www.youtube.com/watch?v=WQiF2_mqg0Q

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie