korki09 Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam,Wszedłem w posiadanie takiego oto temblaczka, szkoda że niekompletnego, lecz grzechem by było nie kupić za grosze. Proszę o pomoc w id przeznaczenia. Przypuszczam że Pruski, lecz nic poza tym.Z góry dziękiPozdrawiamJakub.
Einherjer Napisano 20 Wrzesień 2012 Napisano 20 Wrzesień 2012 Jakby był kompletny z przesuwką i paskiem to można by powiedzieć coś więcej a tak to gdybanie.Może to być także oficerski temblak WH lub LW do kordzika lub Straży Ochrony Kolei lub dyplomatyczny do szpady itd.Tego się już nie dowiemy raczej.Pewne jest że to III rzesza.
korki09 Napisano 20 Wrzesień 2012 Autor Napisano 20 Wrzesień 2012 Dzięki wielkie za pomoc, Kolego Einherjer:)
korki09 Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 Witam,Wszedłem w posiadanie takiego oto temblaczka, szkoda że niekompletnego, lecz grzechem by było nie kupić za grosze. Proszę o pomoc w id przeznaczenia. Przypuszczam że Pruski, lecz nic poza tym.Z góry dziękiPozdrawiamJakub.
korki09 Napisano 18 Wrzesień 2012 Autor Napisano 18 Wrzesień 2012 #3 *nie mam pojęcia dlaczego dubluje mi posty:(
Pytanie
korki09
Witam,
Wszedłem w posiadanie takiego oto temblaczka, szkoda że niekompletnego, lecz grzechem by było nie kupić za grosze.
Proszę o pomoc w id przeznaczenia. Przypuszczam że Pruski, lecz nic poza tym.
Z góry dzięki
Pozdrawiam
Jakub.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.