Skocz do zawartości
  • 0

odznaka ? 'pfeil'

DrugaWSchowa

Pytanie

Napisano
Witam , nie mam niestety aparatu ale chcialbym abyscie mi zidentyfikowali odznake mozliwe ze moze byc to tez czesc od rowera lub innego sprzetu . Owy fant posiada napisy RADEVER na niebieskim tle ''PFEIL'' na bialym OBERPRITSCHER 1904 na czerwonym i jeszcze jeden na dole ALL MEIL albo NEIL na bialym .Jej srednica to jakies 35 mm , mniej wiecej okragla a na boku jest kobieta trzymajaca rower , wykonana raczej z miedzi , lecz nie jestem pewny

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam , nie mam niestety aparatu ale chcialbym abyscie mi zidentyfikowali odznake mozliwe ze moze byc to tez czesc od rowera lub innego sprzetu . Owy fant posiada napisy RADEVER na niebieskim tle ''PFEIL'' na bialym OBERPRITSCHER 1904 na czerwonym i jeszcze jeden na dole ALL MEIL albo NEIL na bialym .Jej srednica to jakies 35 mm , mniej wiecej okragla a na boku jest kobieta trzymajaca rower , wykonana raczej z miedzi , lecz nie jestem pewny
Napisano
A nie jest tam czasami napisane adferein" i oberpritschen 1904"?Pfeil" to po niemiecku strzala.Zapewne wiesz gdzie lezy Przyczyna Gorna?Tam szukaj odpowiedzi.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie