kameleon3333 Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Napisano 9 Wrzesień 2012 Mam prośbę o identyfikację i próbę wyceny tego hełmu. Czuję do niego miętę" ale nie mogę go zidentyfikować i wycenić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
R51 Napisano 9 Wrzesień 2012 Napisano 9 Wrzesień 2012 Ja taki w stanie magazynowym kupiłem w GB za 5 funciaków...
kameleon3333 Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Napisano 9 Wrzesień 2012 Wielkie dzięki Panowie za ułatwienie mi życia :) Wnioskuje z tego że wielki hit to nie jest a i cena nie powala z nóg. Pozdrawiam
ppp.p Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 http://allegro.plRzuć też okiem na inne aukcje Sprzedającego.Piotrek-----------------------------------------------sorry, ale w dzialach ID nie podajemy linków do trwających aukcji.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:25 10-09-2012
kameleon3333 Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Napisano 9 Wrzesień 2012 Mam prośbę o identyfikację i próbę wyceny tego hełmu. Czuję do niego miętę" ale nie mogę go zidentyfikować i wycenić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Pytanie
kameleon3333
Mam prośbę o identyfikację i próbę wyceny tego hełmu. Czuję do niego miętę" ale nie mogę go zidentyfikować i wycenić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.