Mauser1918 Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Napis na żetonie LOOPING THE HOOP" Wie ktoś coś na temat takiego żetonu??
Władziu Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 Nie wiem czy dobrze Cię Mauser zrozumiałem. Chodzi Ci o takie ćwiczenia na wzrok, które czasem wstawiają na popularnych portalach, że dają plansze i trzeba się długo wpatrywać w jeden punkt i po pewnym czasie widać ukryte treści? Kurcze nie widzę tych liczb...
Mauser1918 Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Wybacz dodaje zdjecia wyraźniejsze
Mauser1918 Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 Moze być to żeton okolicznościowy??
Władziu Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 No już trochę lepiej :) Okolicznościowy, wstępu, za szatnię, za depozyt. Trudno to chyba będzie stwierdzić. Spotkałem się z żetonami ze strzelnicy, z lunaparku i tak sobie myślę o tym napisie Looping the hoop", że może to jest żeton na loterię. Taki zamiast karteczki z nazwiskiem. Ale to tylko luźna hipoteza. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.