Nazir Napisano 3 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Witam!Pierwszy raz malowałem hełm niemiecki miał być w kolorze feldgrau. Możecie ocenić ten hełm, co mam poprawić i na co zwrócić uwagę przy odnawianiu hełmu.Docelowo chcę go postarzeć może dacie mi jakieś rady co robić aby nie spaprać.Z góry Dziękuję i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Wrzesień 2012 Share Napisano 4 Wrzesień 2012 Kalka jest krzywo umieszczona, a tak to hełm wygląda przyzwoicie.PozdroHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nazir Napisano 4 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2012 No właśnie wiem że z tą kalka to lipa i chyba powinienem ja przyciąć zanim ją przykleiłem bo widać ten rant a to też trochę psuje jego wizerunek. Dzięki za opinię.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.