Nightmartio Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 i na wstępie obiecany guzik....;)
Nightmartio Napisano 28 Sierpień 2012 Autor Napisano 28 Sierpień 2012 Liczę na Kopijnika, zna te ruskie tematy i ich heraldykę... Ale nie wypada by w dołku robił za eksperta;)
psychotata Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 aleś nakręcił w temacie. Guziki mają swój dział.
tyfus Napisano 28 Sierpień 2012 Napisano 28 Sierpień 2012 Nightmartio ... nie wiem kto co i jak ... nieistotne.wątek nie kwalifikuje się na ID, tylko do działu :Medale, guziki, pieczęcie i inne"chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego ?przypomnę tylko, że tytuł wątku, powinien zawierać kwintesencję - resztę swoich przemyśleń możesz ująć w treści postu.dlatego informuję :1. Przenoszę wątek do w/w działu2. zmieniam tytuł wątku
Nightmartio Napisano 29 Sierpień 2012 Autor Napisano 29 Sierpień 2012 starałem się jak najbardziej opisać znalezisko;), a wątek wędrował do dołka, później do id a w końcu w guzikach. Guzik już zidentyfikowałem:)... Puzderko dwie możliwości, puderniczka ew tabakierka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.