e-rwin Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Napisano 26 Sierpień 2012 Witam. Czy jest to oryginał krzyża Legion Condor. Jaka może być jego wartość (sprzedaż).
Nadwojciech Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Tytuł poprawiłem.Poczytaj. http://www.odkrywca.pl/-regulamin-dzialu-zanim-dodasz-temat-przeczytaj-obowiazkowo-,691475.html#691475
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Cena zależy od stanu zachowania, oraz od tego ile kto jest gotów zapłacić. Jeżeli jest to Twój wykopek, można przypuszczać iż jest to oryginał. Materiał bronz?
e-rwin Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Napisano 26 Sierpień 2012 Tak jest to mój wykopek a co do materiału z jakiego jest wykonany to nie mam pewności czy to brąz czy mosiądz dodam tyle ze jest nadpalony
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 Hiszpański Krzyż stworzony w czterech klasach, Bronze, Silver, Gold i złoto z diamentami. Na brąz i srebro przypadały dwie kategorie - z mieczami (bojownik) i bez mieczy (nieliniowy). Złoto i złoto z diamentami były tylko z mieczami.Twój rodzaj widać. Raczej jest to brąz. Co do ceny, nie mnie to oceniać :). Stan chyba nietęgi - ale to dopiero wyjdzie po delikatnym czyszczeniu.
e-rwin Napisano 26 Sierpień 2012 Autor Napisano 26 Sierpień 2012 Serdecznie dziękuję za te cenne informacje, a moje pytanie brzmi jak go wyczyścić, bo zależy mi żeby go sprzedać
sonicsquad Napisano 26 Sierpień 2012 Napisano 26 Sierpień 2012 To już sprawa założenia wątku w dziale konserwacja - nie tutaj :)
Pytanie
e-rwin
Witam. Czy jest to oryginał krzyża Legion Condor. Jaka może być jego wartość (sprzedaż).
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.