koppleo67 Napisano 22 Sierpień 2012 Autor Napisano 22 Sierpień 2012 Pozdrawiam poszukiwaczy i mam nadzieję że mi pomożecie mam Garreta 250 ale potrzebuję taki żeby ściągał do 1.5metra,kolega wie gdzie były okopy do których rolnicy wrzucali wszystko co zostało na polu po prześciu frontu liczę na hełmy,bagnety itp.Patrzałem na różne wykrywacze nawet do 4000zł ale lepiej jak koledzy po wachu napiszą swoją opinię.Z góry dziękuję piszcie koppleo67@googlemail.com
Krychus Napisano 22 Sierpień 2012 Napisano 22 Sierpień 2012 Po pierwsze:http://odkrywca.pl/wykrywacz-za-500-zlotych-1000-zlotych-2000-zlotych-,698386.html#698386Ale widzę, że kolega nowy na forum to odpowiem. Jeśli mowa tu o zrzutowisku, jak wynika z tekstu, to właściwie nie ma potrzeby zaglądania na tak zaawansowany sprzęt, bo to spokojnie sięgnie 250 najlepiej z dużą cewką (lub lepiej - nowy euro ace). Jeśli ma to być wykrywacz bardzo głęboki i na jedno i na drugie to polecam Sovereigna GT. K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.