vojtaz2 Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Napisano 18 Sierpień 2012 Witam kolega chce mi sprzedać skrzynie biegów do dkw? tak twierdzi że dkw 250. Co to jest za skrzynia? patrzyłem po necie ale nie ogarniam tych wszystkich modeli itd. Jeżeli fant warty odkupienia to wezmę. Pomocy Koledzy
vojtaz2 Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Napisano 18 Sierpień 2012 Witam kolega chce mi sprzedać skrzynie biegów do dkw? tak twierdzi że dkw 250. Co to jest za skrzynia? patrzyłem po necie ale nie ogarniam tych wszystkich modeli itd. Jeżeli fant warty odkupienia to wezmę. Pomocy Koledzy
psychotata Napisano 18 Sierpień 2012 Napisano 18 Sierpień 2012 na to by wychodziło, że Twój kolega nie kłamał...http://allegro.pl/skrzynia-biegow-dkw-200cm-bcm-i2545707240.html
Pytanie
vojtaz2
Witam kolega chce mi sprzedać skrzynie biegów do dkw? tak twierdzi że dkw 250. Co to jest za skrzynia? patrzyłem po necie ale nie ogarniam tych wszystkich modeli itd. Jeżeli fant warty odkupienia to wezmę. Pomocy Koledzy
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.