Skocz do zawartości

Bounty Hunter Quick Silver

kamaz663

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich :) Właśnie zakupiłem używany BH Quick Silver. Znalazłem już nim pare groszy i medalik ale niepokoi mnie że zmiana tonów niski a zaraz wyższy" a do tego pokazuje na wyświetlaczu na przemian coins albo AL ZN " a a gdy już coś namierze pod ziemią odkładam go i chwile piszczy. aaa i gdy dotknę obudowy w stanie spoczynku też mu się zdarzy zapiszczeć . Czy to normalne?
Napisano
Bounty Hunter zła firma? Klos chyba czytałeś jakiś przypadkowy post napisany przez jakiegoś amatora. Nie twierdzę że akurat model Quick Silver jest idealny, nie miałem go w rękach ale wydaje mi się że takie zachowanie jak pisze kamaz nie jest normalne. Warto sprawdzić połączenia od cewki i baterii. Ja obecnie kupiłem Tekneticsa Delte 4000, dziś do mnie dojdzie chyba:) Czytałem bardzo dużo na temat Delty i oceny są jak najbardziej pozytywne, a z tego co wiem Deltę i Bounty Huntera oraz wiele innych marek robi ta sama firma ciesząca się bardzo dobrą opinią. Pozdro
Napisano
woziu117 proszę cie nie porównuj jakości delty do Quick Silver-a bo to całkiem inna bajka miałem wykrywacz jeden i drugi w reku co prawda przez krótki czas ale i tak to była inna bajka uwierz mi :)! A co ogólnie do tematu to proszę sprawdzić czy przewód jest nie uszkodzony czy dobrze wetknięty i bez gadania baterie alkaliczne albo akumulatorki ewentualnie sprawdzić czy cewka nie rozszczelniona a jeśli się okaże ze jest uszkodzony a masz możliwość zwrotu to oddawaj i dozbieraj do czegoś lepszego :)

Pozdrawiam
Napisano
Kolego woziu117,co ty porownujesz tekneticsa do bounty huntera? no sorki Quick Silwer to nie delta.Kolego kamaz663 pozbadz sie tego sprzetu jak najszybciej dozbieraj troszke i kup sobie ace 250 bedziesz zadowolony na poczatki,pozdrawiam.
Napisano
A usztywnienie opaskami przewodu może coś polepszyć?

Lepiej usztywnij sobie tasma izolacyjna.

A co do rozszczelnionej cewki jest to do naprawienia a tak to jak ;) ?

Niekoniecznie od razu zle. Te cewki sa zalewane klejem epoksydowym, tak wiec jesli ona sie nie wykruszyla i nie odkryla polaczen oraz uzwojen, samo rozszczelnienie obudowy do niczego nie doprowadzi. W ostatecznym przypadku - wzmozona ilosc zaklocen na mokrym terenie.

no sorki Quick Silwer to nie delta

Toz to prawie jeden ch...j.

GZD, K.
Napisano
No i następny twierdzi że ja porównuję BH do Delty. Nic podobnego już pisałem!

A Deltę dziś dostałem i już po testach. Jestem zadowolony chociaż tylko dwie monetki wyszły ale zawsze coś:)
Napisano
Powiem wam że po pierwszych poszukiwaniach troche się zniesmaczyłem ale dziś pomału zacząłem ogarniać tego BH i zaczyna się robić ciekawy:P zobaczymy ;) a co do lepszych wykrywek to pomyśle na przyszły sezon bo narazie funduszy brak ;( BH to wszystko na co moglem sobie teraz pozwolić ;( dzięki panowie za rady

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie