radek66 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 Witam szanowne grono. po latach 4 znowu powracam do hobby. syn odchowany - sam je sam pije :), znowu mogę coś zrobić dla siebie. zainwestowałem w f4 i dzień pierwszy z pola zmarnowany przyniosłem:-spinki szt4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 guziki szt 8 (a spinek 5 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 -pamiątki PRL - niezliczona ilość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 choć zmęczony to satysfakcja niesamowita. już prawie zapomniałem jakie to przyjemne. jutro też się wybieram jakoby urlopowe dni nie minęły...ps-żono przepraszam jutro zakupów nie robię :) fisherek f4 nawet miło mnie zaskoczył, choć jeszcze pewne problemy wyskoczyły przy pracy. ogólnie z malucha na merca się przesiadłem :). jak co znajdę to pokażę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 i super;))najwazneijsze ze dalej szarpiesz to rzemiosło i ze znow masz czas na to co kochasz robic,to jest zajebiste;)))zycze kozackich fantów z nowym sprzetem.Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.