krzychon08 Napisano 1 Sierpień 2012 Autor Napisano 1 Sierpień 2012 parę filmików odlądałem,w tym ruskich a jestem posiadaczem 705-ki od niedawna,i tak się zastanawiałem czy jest możliwość coś głębiej wyciągnąć?
jan-80 Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 krzychon08 sprawa jest prosta rusz w teren sam i będziesz wiedział czy da rade czy nie bo jak ja masz a chodzić nie będziesz tylko przed kompem siedzieć to jestem pewny ze w ziemi nic nie znajdziesz :):)Pozdrawiam
VanWorden Napisano 2 Sierpień 2012 Napisano 2 Sierpień 2012 Dokładnie tak. Nie ogladaj za duzo bdzurnych filmików tylko ruszaj w teren i szukaj a wkrótce sam będziesz wiedział jak to z tym jest;-)PozdrawiamVW
krzychon08 Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Napisano 3 Sierpień 2012 Macie rację! tylko trochę wolnego czasu potrzebuje a z tym teraz krucho.niedługo z bratem się wybiorę na pruską leśniczówkę,on jest nowicjuszem z żółtkiem będzie chodził. to się zobaczy.pozdowienia wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.