Skocz do zawartości

two-box demet ?

Schmeia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! jak w temacie, posiada ktoś two-boxa firmy demet konstrukcji ALLa?? Szukam opinii na jego temat. Warto odkładać kasę na ten sprzęt czy lepiej na tm808 i pokrewne? Wszelkie opinie mile widziane. pozdrawiam
Napisano
Zasłyszane, także sobie do serca tego nie bierz.

Wszystkie te polskie two-boxy to podobno szajs nie z tej ziemi. Dlatego na początku sobie odpuść i dołóż lepiej do tego Whitesa czy F-ki.

K.
  • 4 weeks later...
Napisano
Witam produkcji ALLA nie polecam nad ciągane zasięgi a cena jak za firmowy sprzęt raz się dałem nabrać, kup sobie coś TM808 czy pokrewne warto ,ale zakop sobie parę rzeczy różnej wielkości na metr głębokości i testuj na różnych ustawieniach osobiście mam SCOPE HPX9000 ciekawe doświadczenia to dobry sprzęt na większe fanty podobnie TM808 i pokrewne
Napisano
Kolego bikemax771, żeby coś polecać lub odradzać, wypadałoby przedtem tego używać, aby mieć twarde argumenty ''za'' lub ''przeciw''... Pracowałeś na TM808 lub two/box-ie z Demetu ?
  • 4 weeks later...
Napisano
Te określenia, które napisałeś nie oddają w żaden sposób skuteczności urządzenia. Mógłbyś przynajmniej napisać, jak działa...zasięgi, stabilność...itp.
Napisano
Zasięgi są takie same jak innych sprzętów. 1,5 metra to było najwięcej co wykopaliśmy. Oprócz tego zero komórki, kluczy i jakiegoś metalu przy sobie ( ale to jest chyba wszystkim wiadome) Jest za ciężki na długotrwałą pracę i to jest główny powód na nie. Pracuję dla jednej z firm saperskich gdzie go testowaliśmy. Moja opinia: odpada. Ale jest to tylko moje zdanie, a przecież o to w tym wątku chodziło. Jeżeli chcecie więcej informacji, to tak samo VLF MAX jest cienki. Te same wady co do ergonomii, a wierzcie lub nie, po 8 godzinach pracy na nim ręka odpada. Oprócz tego po pewnym czasie dyskryminacja się kończy. Również temperatury ujemne są dla niego zabójcze bo głupieje i to przy małym mrozie. tak, że ja Demety odradzam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie