lex Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Napisano 29 Lipiec 2012 Tak jak w tytule wątku , mam mały problem ze znaczeniem sygnatury znajdującej się po oznaczeniach producenta , w tym wypadku Rubery Owen z Darlaston a dokładnie ze skrótem EV
lex Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Napisano 29 Lipiec 2012 Tak jak w tytule wątku , mam mały problem ze znaczeniem sygnatury znajdującej się po oznaczeniach producenta , w tym wypadku Rubery Owen z Darlaston a dokładnie ze skrótem EV
lex Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Napisano 29 Lipiec 2012 i całość od wnętrza , uprzedzając pytania o kolor dodam iż hełm pochodzi z terenu Polski gdzie przetrwał w szopie od wojny , niestety ktoś wymalował go emalią za pomocą pędzla na tą chwilę jest wyczyszczony i wrócił z oksydowania
ppp.p Napisano 29 Lipiec 2012 Napisano 29 Lipiec 2012 EV" oznacza partię stali, z której wyprodukowano czerep.Piotrek
Pytanie
lex
Tak jak w tytule wątku , mam mały problem ze znaczeniem sygnatury znajdującej się po oznaczeniach producenta , w tym wypadku Rubery Owen z Darlaston a dokładnie ze skrótem EV
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.