psychotata Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Witam. Dziś natrafiłem na takie 'obręcze'. na pierwszy rzut oka coś z końskiej uprzęży ale nie jestem przekonany do końca więc liczę na pomoc znawców :) oba elementy ruchome, na jednym zachował się nawet kawałek skóry.
psychotata Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Zbytnio mi nie pomogłeś. Sam nie jesteś do końca przekonany w swojej wypowiedzi... Liczę na konkretną odpowiedź do mojego pytania.
R51 Napisano 26 Lipiec 2012 Napisano 26 Lipiec 2012 Element uprzęży końskiej do powodowania koiem w zaprzęgu. Popularne znalezisko. Obstawiam II Wojna i okolice
psychotata Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Dziękuję za konkretną odpowiedź. Pozdrawiam i życzę obfitych zbiorów.
psychotata Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 Witam. Dziś natrafiłem na takie 'obręcze'. na pierwszy rzut oka coś z końskiej uprzęży ale nie jestem przekonany do końca więc liczę na pomoc znawców :) oba elementy ruchome, na jednym zachował się nawet kawałek skóry.
psychotata Napisano 26 Lipiec 2012 Autor Napisano 26 Lipiec 2012 4. Srednica niecałe 5cm, brak jakichkolwiek bić itp, proszę o potwierdzenie lub obalenie mojej tezy oraz o wydatowanie. Pozdrawiam
Pytanie
psychotata
Witam. Dziś natrafiłem na takie 'obręcze'. na pierwszy rzut oka coś z końskiej uprzęży ale nie jestem przekonany do końca więc liczę na pomoc znawców :) oba elementy ruchome, na jednym zachował się nawet kawałek skóry.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.