sanshin Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 Czy ta bluza nadawałaby sie na przeróbke na wehrmacht?Jęsli tak to proszę o trochę informacji jak ten modle bluzy przerobić na wehrmacht np.czy wymienaić dolne kieszenia itp.będę wdzięczny za wszlekie informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 16 Marzec 2004 Autor Share Napisano 16 Marzec 2004 to ta bluza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 16 Marzec 2004 Share Napisano 16 Marzec 2004 Kieszenie ma dobre, krój mniejwięcej takrze, ale ja z tej opcji zrezygnowałem ze względu na materiał.pzdr Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 17 Marzec 2004 Share Napisano 17 Marzec 2004 Tak. Też tak myślę. Krój ogólnie jest dobry, ale minusem jest KOLOR. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Marzec 2004 Autor Share Napisano 18 Marzec 2004 a jak taką bluzę przeroic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 18 Marzec 2004 Share Napisano 18 Marzec 2004 hmmm, pomijając matriał i kolor to wystarczy chyba tylko naszyć ptaka na cyc WH lub rękaw SS , stosowne patki kołnieżowe WH lub SS , naramienniki i jeszcze zmienić materiał na kołnieżu na ciemno-zielony bo ten wygląda na jakiś brązowy , Kieszenie są jak w feldbluse 36 więc proponuje robić ten model. A najlepiej to wogóle zmienić kurtke na szwajcarską lub szwedzką , bo pomimo zainwestowania w tą obecną conajmniej kilkudziesięciu złotych , to i tak efekt nie będzie najlepszy .pzdr Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.