Skocz do zawartości

wykrywacz o klasę lepszy od garrett euro ace?

lz29937

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. do tej pory chodziłem z wykrywaczem garrett euro ace z cewką DD i zastanawiam się nad zmianą sprzętu. Chciał bym kupić coś lepszego. chodzi mi głównie o większy zasię i lepszą ocenę tego co jest pod ziemią, bo jak wiadomo wskazania garretta są jednoznaczne bardzo rzadko, a srebro i aluminium to praktycznie ten sam sygnał (druga kropka od prawej) suma jaką mam do dyspozycji to 2-2,5 tysiąca. proszę o pomoc.
Napisano
witam.w tej cenie jest garrett at-pro.mam go od stycznia tego roku i tylko z nim chodzę.kanarek oraz gti2500,stoją sobie w kącie.na 100% identyfikację,nie licz,nawet w najdroższym wykrywaczu.jeszcze xtera 705,mieści się w tej cenie ale są podobno kłopoty z serwisem.
Napisano
at pro to będzie dobra decyzja chodziłem z ace 250 i White's DFX więc tylko do nich mogę porównać i powiem Ci że czarny kanarek to bardzo dobry i prosty w obsłudze sprzęt i mam nadzieję że będzie mi służył długo bo na razie nie myślę o zmianie tak że szczerze mogę polecić
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie