pderkacz Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 wraz z motocyklem pozyskałem takie ustrojstwo. gwint M10 - długość gwintu 42mm. główka aluminiowa średnica większa 50mm, mniejsza 27mm. długośc całkowita 75mm. czy ktoś może wie od jakiego to motocykla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Na moje oko to samoróbka wykonana przez tokarza, raczej nie jest to wyrób firmowy do jakiegoś konkretnego modelu. Jako docisk amortyzatora skrętu jest za małe, jako śruba do pokryw, zacisków itp za duża, a średnica i wygląd sugerują właśnie domorosłego wytwórcę.Ewentualnie pokrętło pochodzi z jakiegoś urządzenia nie motoryzacyjnego, np. tokarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pderkacz Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 po cichaczu liczyłem na Twój głos dzieki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.