Elandil Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Napisano 18 Lipiec 2012 Izolator dość spory wys ok 17cm, bardzo ładny znak Rosenthal. Poza tym żadnego miejsca na wkręt itp. dolna część jest płaska i bez emalii. Jestem bardzo ciekawy do czego mógł służyć? W końcu to przedwojenny izolator. Pozdrawiam
Elandil Napisano 18 Lipiec 2012 Autor Napisano 18 Lipiec 2012 Izolator dość spory wys ok 17cm, bardzo ładny znak Rosenthal. Poza tym żadnego miejsca na wkręt itp. dolna część jest płaska i bez emalii. Jestem bardzo ciekawy do czego mógł służyć? W końcu to przedwojenny izolator. Pozdrawiam
zaraz Napisano 18 Lipiec 2012 Napisano 18 Lipiec 2012 Nie wygląda na energetyczny. Może do odciągów anteny.Pzdr.
Pytanie
Elandil
Izolator dość spory wys ok 17cm, bardzo ładny znak Rosenthal. Poza tym żadnego miejsca na wkręt itp. dolna część jest płaska i bez emalii. Jestem bardzo ciekawy do czego mógł służyć? W końcu to przedwojenny izolator. Pozdrawiam
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.